Saiz : 100g ~4 keratan (1/4 x 4)
1/4 bar~25g (sebulan lebih) ~
Offer : RM85.00 + FREE POS LAJU(jimat RM6)

INGIN KULIT CANTIK? BUKAN MIMPI TETAPI KENYATAAN!!! X PERLU BOTOX,COLAGEN & LASER. HANYA 3 MINIT DGN GUNA EUMORA!! KESAN YG SUNGGUH MENAKJUBKAN! ! CARA MUDAH! JIMAT MASA! JIMAT WANG! SANGAT BERKESAN

EUMORA SPA FACIAL BAR mengandungi Algae yg kaya dengan antioksida,vitamin dan mineral dari Europe utk mengembalikan keremajaan dan menyembuhkan kulit.
100% NATURAL / ASLI

KEBAIKAN:-

• Menghilangkan JERAWAT/PIMPLE muka atau badan
• Mengurangkan KEDUT MUKA,FACELIFT UP,EYEBAG,DARK CIRCLES,JERAGAT, PIGMENTATION
• Mengecilkan BIG PORES/LIANG ROMA BESAR & menghilangkan BLACKHEAD/WHITEHEAD
• Mengurangkan MINYAK pada MUKA BERMINYAK/OILY SKIN
• Mencerahkan MUKA,KETIAK & bahagian yg hitam & membuatkan WARNA KULIT SEKATA• Menjadi Syampu utk RAMBUT lebih sihat,berkilat & lembut
• EKZEMA @ penyakit kulit yg lain dpt disembuhkan.

CARA PENGGUNAANNYA: –

• Basahkan tangan dan keluarkan buih drp sabun
• Tepekkan buih sabun ditempat seperti jerawat,eyebag @ tempat yg bermasalah secara bulatan.
• Baki buih sabun, gosokkan di seluruh MUKA.
• Biarkan 3 minit dan cuci (KIRAAN 3 MINIT BERMULA BILA MASSAGE MUKA SELESAI)
• Jangan lap dan biarkan kering sendiri.
• Sesuai untuk 2x sehari (pagi & malam), hanya 2-3 minit sahaja setiap kali kegunaan
PERINGATAN:- X PERLU GUNA CLEANSER & TONER LAGI, MOISTURISER & SUNBLOCK sahaja

Boleh didapati dalam beberapa bentuk:-

1 Bar – Penggunaan sehingga 2 Bulan
1/2 BaR – Penggunaan sehingga 1 bulan
1/4 Bar – Penggunaan 2 Minggu

Satu kotak ada 4 bar. Berat satu kotak ialah 100g. Ukuran setiap satu bar ialah 10mm (tinggi) x 30mm (lebar) x 60mm (panjang).

TESTIMONI PELANGGAN..

1) Tak kenal maka tak cinta. Dah kenal alamak….sungguh menakjubkan. Alhamdulillah. ……setelah seminggu memakai ‘EUMORA FACIAL BAR’ nie nampak perubahan ketara;
i) Warna kulit dah mula sekata.
ii) Sekitar hidung dan dagu dah tak ‘berduri’ lag.
iiii) Macam tak percaya “bibirku…. .dah PINK caler”
iv) Seri muka naik bak “SERI PENGANTIN” Waktu ini sedang cuba ke muka anak bujang akak. Alhamdulillah nampak perubahan. Jerawat-jerawat nampak dah mengecut. InsyaAllah akan postkan gambar ya untuk anda lihat sendiri perubahan.

2) Salam , Today ari ke-3 pakai, yg akak nampak ‘whitehead’ dah tak de, kalau tidak dulu sampai sendiri pun naik geli, macam ulat esp. kat dagu & keliling bibir, sampaikan kawan rekomen guna scrub, kita ni cubalah scrub tu tapi no success. harap-harap akan dpt contribute testimoni yg lebih menggembirakan beberapa hari lagi.


Harga pasaran :
Saiz : 100g ~4 keratan (1/4 x 4)
NEW PACKAGING RETAIL RM95.00
1/4 bar~25g (sebulan lebih) ~
Offer : RM85.00 + FREE POS (jimat RM6)