ANDA MUNGKIN MENGALAMI MASALAH BERIKUT :
1- Anda sukar mengawal anak-anak supaya duduk di rumah dan melakukan aktiviti yang berfaedah.
2- Anda seorang guru yang sentiasa memikirkan cara yang paling berkesan untuk menjadikan pengajaran dan pembelajaran di dalam kelas lebih menarik dan mencapai objektif.
3- Anda ingin anak-anak anda bertutur dalam Bahasa Inggeris dan memerlukan bahan rujukan yang mudah untuk menambah perbendaharaan kata.
4- Anda adalah Ibu bapa yang mementingkan pelajaran untukanak-anak tetapi tidak tahu bagaimana hendak menarik minat anak-anak anda untuk terus belajar.

JANGAN RISAU !!!

Kini anda mampu menyelesaikan semua masalah di atas hanya dengan meluangkan beberapa minit sahaja untuk teruskan meniliti kandungan ini…

BERITA BAIK UNTUK ANDA !!!

Kamus Bergambar Generasi Baharu ialah kamus bergambar yang akan membantu kanak-kanak yang berumur 5 hingga 12 tahun meningkatkan kemahiran mereka dalam penggunaan dan penguasaan Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris Bahasa Arab dan Jawi.
Tidak seperti kamus bergambar yang lain, Kamus Bergambar Generasi Baharu ini mempunyai ilustrasi yang disusun kemas dan berwarna-warni merangsang minat kanak-kanak untuk terus menghayati dan meneliti kandungan kamus ini.Rujukan TERBAIK untuk kanak-kanak generasi baharu

KELEBIHAN KAMUS BERGAMBAR INI

1- Sesuai untuk keperluan murid-murid sekolah rendah yang mempelajari Bahasa Melayu Bahasa Inggeris, Bahasa Arab dan Tulisan Jawi.
2- Pemilihan perkataan sesuai dengan perbendaharaan kata murid-murid pada peringkat rendah.
3- Entri yang lengkap :Bahasa Melayu – Bahasa Inggeris – Bahasa Arab – Jawi
4- Ilustrasi menarik dan tersusun kemas penuh warna-warni.
5- Indeks Bahasa Melayu – Bahasa Arab disediakan untuk memudahkan murid-murid membuat rujukan.
6- Topik baharu : Nombor dan Susunan Nombor, Kalendar (Bulan-bulan Islam)dan Huruf-huruf Jawi.
7- Kertas berkualiti tinggi dan tidak mudah koyak.
8- Sesuai dengan pembelajaran Jawi dan Bahasa Arab Modul j-Qaf.

FAEDAH SAMPINGAN

Kamus ini dikemaskinikan daripada kamus edisi yang terdahulu; mengandungi 176 muka surat dan disusun dalam susunan bertema dan sistematik dengan 104 topik-topik terpilih di bawah 22 tema.

Persembahannya menarik dan memudahkan murid-murid membuat rujukan. Entri Jawi dan Bahasa Arab disediakan bagi membolehkan murid-murid mempelajari tulisan Jawi dan Bahasa Arab selaras dengan keperluan pembelajaran j-Qaf.

Terdapat topik baharu seperti Nombor, Kalendar (bulan-bulan Islam), Huruf-huruf Jawi dan Pemimpin Negara (5 Perdana Menteri). Ilustrasi yang disediakan dalam empat warna pasti menarik perhatian murid-murid. Kamus ini mengandungi 3000 entri dan indeks disediakan untuk rujukan murid-murid.
JADI, BERAPA HARGA YANG PERLU DIBAYAR ?
HANYA RM 49.90 sahaja dan anda mampu untuk menarik minat anak-anak anda untuk lebih fokus. Demi mendapatkan perubahan yang positif pada anak-anak anda dan kami akan memberikan anda….

Pemberian PERCUMA bernilai RM 59.50 !!

BONUS # 1 – CD Kamusgambar.com ( Bernilai RM 19.90 )
Ia merupakan kesinambungan kepada kamus bergambar ini dimana di dalamnya terdapat lebih 100 muka surat bergambar untuk diwarnakan diasingkan mengikut tema seperti pakaian, kenderaan, haiwan, buah-buahan dan banyak lagi….Ia adalah untuk aktiviti tambahan dan sesi ulangkaji isi kandungan kamus yang telah dipelajari…Aktiviti ini akan menajamkan lagi ingatan kanak-kanak terhadap perbendaharaan kata yang mereka telah pelajari dalam kamus bergambar tersebut kerana aktiviti seperti ini sangat digemari oleh kanak-kanak…Keberkesanannya telah terbukti…!!!

BONUS # 2 – CD Koleksi Kartun Kanak-Kanak( Bernilai RM 29.70 )
Ia juga mempunyai lebih 100 muka surat bergambar kartun-kartun kegemaran kanak-kanak untuk diwarnakan.

BONUS # 3 – CD Aktiviti Tambahan Untuk Kanak-Kanak( Bernilai RM 9.90 )
Satu lagi usaha untuk mengembangkan minda kanak-kanak dengan menggalakkan mereka untuk mengikuti aktiviti yang disediakan secara PERCUMA di sini
Melalui CD ini, anda boleh mengembangkan lagi bakat anak-anak anda dengan mempelbagaikan aktiviti selain mewarna. Contohnya seperti kolaj, mural dan sebagainya. Di sini kami cadangkan anda bimbing anak-anak anda mewarna gambar di dalam komputer dengan menggunakan perisian PAINT.

BONUS # 4 – Bonus Misteri
Ya, bonus misteri !!.Bonus misteri ini adalah sebagai penghargaan kepada anda sebagai pelanggan.

BONUS # 5 – Kos Penghantaran
Kos penghantaran juga adalah percuma. Kami tidak mengenakan sebarang extra charge untuk penghantaran. Anda hanya perlu menunggu tempahan anda sampai terus ke alamat anda.

JOM JOM PAKAT SHOPPING PRODUK TERBAIK UNTUK SI MANJA DAN ANAK ANAK ANDA KAMUS BERGAMBAR HANYA RM 49.90 DISERTAKAN ANEKA HADIAH ISTIMEWA bernilai RM 59.90 dan FREE POST LAJU termasuk sabah dan sarawak.
Advertisements