Lax 17 Cherry Plus Collagen & Pearl Powder

 Lax 17 ini boleh dijadikan minuman yang sedap, dan ianya dapat menurunkan berat badan. Kalau rajin di amalkan mengambilnya berat badan akan turun sebab selepas minum kita terasa kenyang sebab Lax 17 ini akan menjadi pekat dan kembang di dalam perut kita. seolah-olah kita full dengan makanan. Jadi dengan tidak secara langsung, bila kita dah kurang makan, maka proses penurunan berat badan akan berlaku. Di samping ianya juga boleh membantu memecahkan lemak. Jadikan Kehidupan kita sihat dan bertenaga sepanjang hari…

– Membantu melawaskan pembuangan toksid – Membantu menurunkan berat badan – Membantu mencuci usus kecil dan usus besar – Membantu mencantikkan struktur kulit – Kaya dengan Vitamin C – Membantu membekalkan tenaga yang berpanjangan – Membantu tidur dengan nyenyak – Membantu kecergasan Minda

Cara Penggunaan :- Campurkan 1 uncang LAX-17 ke dalam air sejuk, kacau dan minum segera. Sekali sehari selepas makan.

PERHATIAN :- Jika mengalami masalah sembelit yang terlampau, anda digalakkan mengambil 2 uncang LAX-17. BANYAKKAN MINUM AIR KOSONG.

RM49.90

GAIN EIGHT

GainEight merupakan satu rumusan bagi membantu mereka yg menginginkan penambahan berat badan dan pertumbuhan yg seimbang dan sesuai, tanpa kesan sampingan, samada peningkatan tahap kolestrol atau sebagainya.

Antara formula GainEight termasuklah protein soya, protein susu, susu skim, oligosakarida, lysine, mineral dan pelbagai vitamin. Bahan protein dan fiber digunakan untuk pertumbuhan tubuh badan, merangsang hormon pertumbuhan (HGH) dan membekalkan badan dgn tenaga yg diperlukan.

WM RM39.90 EM RM 43.90

Advertisements