Losyen kulit yang tidak melekit dan mudah meresap. Diperkaya dengan ekstrak timun, emolien dan pelembap tambahan semulajadi untuk melindungi dan memelihara kulit daripada kekeringan dan ketidakselesaan. Diperindah dengan haruman yang menawan dan cukup meyakinkan.

100ml

WM RM15.50 EM RM17.50

Kaedah Penggunaan :-

Sapu dan ratakan atas kulit.

Tonik Rambut Ana dengan rumusan istimewa yang diperkaya dengan kebaikan minyak zaitun, menyingkap kembali rahsia khazanah alam ini. Selain daripada wangiannya yang harum, tonik rambut juga berkesan membantu menyejukkan kulit kepala, menghitamkan rambut, melebat dan mengelakkan keguguran rambut serta menghilangkan kegatalan kulit kepala.

WM RM11.90 EM RM13.90

Gel Aloe Vera adalah sejenis bahan yang diperolehi daripada daun pokok Aloe Vera dan terkenal sebagai penawar dan pelembap semulajadi. Gel Aloe Vera 96% Ana diperkaya dengan kebaikan pati aloe vera asli yang berkhasiat membantu memelihara kulit daripada panahan matahari, angin,kekeringan dan keretakan. Mengandungi agen anti bakteria dan anti fungal. Bahan kogulasinya dapat merangsang pertumbuhan tisu kulit dan mengelakkan kesakitan dan parut.

100ml

WM RM12.90 EM RM 14.90

Kaedah Penggunaan :-

Sapu atas kulit dan ratakan, atau sapu pada tempat yang perlu dan ratakan.

Advertisements