Kopi Radix

Menghilangkan Sakit Sendi dan Sakit Pinggang~Demam Panas ~Ketumbuhan~Untuk Kaum Wanita~Pesakit Kencing manis dan Darah Tinggi~Untuk Tenaga

Kopi Radix mengandungi 7 herba pilihan :
1. Tongkat Ali (AFRODISIAK/ANTIOKSIDAN).
2. Pokok Mata Pelanduk (DIURETIK).
3. Pokok Teja Lawang (KARMINATIF).
4. Pokok Tebu Gajah (ANTIDOT).
5. Pokok Mengkudu Hutan (LAXATIF).
6. Halban (IMUNITI).7. Larak Hutan (KARDIOTONIK).

1. Kotak kecil: 15 paket
Harga : WM RM 16.00 / EM RM19.00

2. Kotak Jumbo: 32 paket
Harga : WM RM 32.00 / EM RM 38.00

3. Kopi berbentuk papan: 20 paket
Harga : WM RM 21.00 / EM RM 23.00

Kiswah (Aromatic Spray: Air Mawar)
Kiswah merupakan pati air mawar yang di import dari Syria. Air mawar merupakan pengubatan aromatik bagi membetulkan medan elektromagnetik , membantu mendapat tidur yang berkualiti dan di jadikan sebagai penyegar atau toner alami yang membantu menjadikan kulit sentiasa kelihatan segar dan muda. Kesan terapi oleh air mawar ialah ianya mampu memberi ketenangan, melegakan saraf dan otot serta awet muda. Rumusan air mawar HPA adalah terhasil dari pati bunga mawar yang bukan sahaja sesuai untuk kegunaan luaran bahkan amalan meminumnya serta penggunaan dalam masakan mampu memberi kesan yang baik untuk sistem pencernaan dan kesihatan amnya. Penggunaan air mawar pada kelambu kaabah (kiswah) menunjukkan betapa ianya disenangi.
Penggunaan:
  • Direnjis pada tubuh, wajah dan pakaian
  • Dicampur dalam minuman
  • Dicampur beberapa titis untuk rendaman kaki
  • Direnjis pada bilik tidur, dan kawasan dalam rumah
  • Di tambah dalam air mandian
  • Salah satu bahan dalam masakan
Harga : WM RM 18.00 / EM RM 21.00
EQ Minda
EQ MINDA merupakan formulasi produk pemakanan kesihatan alami yang difokuskan bagi membantu perkembangan minda anak-anak, tidak hanya dalam bidang akademik yang boleh diukur secara IQ, tetapi juga kemahiran emosi yang dikenali sebagai EQ atau Emotional Intelligent.
Islam telah lama mengajar kita tidak hanya mengambil pemakanan yang halal, tetapi Halalan Thoyyiban (halal lagi baik). Kombinasi 2 elemen tersebut adalah dipercayai dapat melahirkan generasi yang bukan sekadar pintar tetapi mampu mengawal diri dan berakhlak dengan akhlak yang terpuji lagi mulia.

RAMUAN UTAMA PRODUK EQ MINDA HPA
Madu Lebah (Honey)Badam (Almond)Habbatus Sauda’ (Black Seed)kacang Adas (Lentil)Kurma (Dates)Tin (Figs)Kismis (Raisins)Zaa’rafan (Saffron)Halia (Ginger)

Penggunaan EQ Minda:
Diambil sebelum makan, 1 sudu kecil, 2-3 kali sehari
Harga : WM RM 50.00

Advertisements