Tonik Pandan (Minyak Rambut)

Satu kajian menunjukkan bahawa dalam masa 100 tahun lagi semua lelaki dan perempuan akan menghadapi masalah keguguran rambut yang kritikal. Menurut seorang pakar rambut Professor Lubowe mengatakan bahawa punca kebotakan adalah seperti berikut:-
1. Air dan makanan yang semakin kotor dan mengandungi bahan kimia berbahaya.
2. Pencemaran udara yang semakin kritikal.
3. Tabiat suka menggunakan pewarna rambut, kerinting, meluruskan, penggunaan gel dan bahan kimia yang lain.

Kulit kepala di bahagian kulit kepala terdapat banyak pembuluh darah. Aliran darah yang terdapat pada lapisan kulit kepala berfungsi untuk membekalkan nutrien kepada akar rambut supaya menjadi lebih subur bagi pertumbuhan rambut. Tonik Pandan Rambut mengandungi pelbagai bahan yang diperlukan oleh akar rambut, kulit kepala dan rambut. Produk ini juga dapat mencegah berlakunya lkelemumur, rambut bercabang dan pertumbuhan mikroflora.
Komposisi (75 ml per botol) :Minyak Zaitun dan Herba Pilihan
Dos :Gunakan setiap hari. Waktu yang paling sesuai ialah pada waktu sebelum tidur dan waktu pagi. Urut dan picit pada kepala supaya menyerap ke akar rambut.

Harga : WM RM 15.00 / EM RM 18.00

Minyak But-But


Minyak But-But mengandungi ramuan lebih dari 100 jenis herba, termasuklah jenis tumbuhan yang kebiasaannya digunakan oleh burung But-But untuk membuat sarangnya.
Kelebihan Minyak But-But adalah seperti berikut:-
Untuk Patah Tulang~ Buasir~Darah Tinggi dan Lumpuh atau Stroke~Untuk Urut~Sengatan Serangga~Luka Kecil-Kecil~Terkena Air Panas dan Luka Terbakar~Cirit-Birit~Kembung Perut~Asma~Kanak-Kanak Yang Sering Kencing Malam~Bayi Sering Menangis Pada Waktu Malam~Lemah Tenaga Batin~Wanita Menopouse.

Komposisi (75 ml per botol)
Harga : WM RM 10.00 / EM RM 12.50

* Tanya kami utk mengetahui cara penggunaan mengikut masalah yang dialami.

Advertisements