Category: Cadar Fitted


Design TERBARU dah masuk 2010 lebih berwarna-warni dan ceria. Bagi mereka2 yg menggemari corak2 sebegini, dipersilakan membuat order sekarang! (“,)






Item Description & Pricing
Composition : 280 threads count tetron cotton remains fresh and wrinkle-free. Elastic on fitted sheet corner.
Single Bedsheet Set:
1 xFitted Sheet 36″ X 75″ X 5″
1 xPillow Case 18.5″ X 27″
1 xBolster Case 14″ x 44″
Price:RM40.00
Super Single Bedsheet Set:
1 xFitted Sheet 42″ X 75″ X 9″
1 xPillow Case, 1 xBolster Case
Price:RM46.00
Queen Bedsheet Set:
1 xFitted Sheet 60″ X 75″ X 9″
2 xPillow Case, 1 xBolster Case
Price: RM50.00
King Bedsheet Set:
1 xFitted Sheet 72″ X 75″ X 9″
2 xPillow Case, 1 xBolster Case
Price: RM60.00
Single comforter Full Set+60″ x 80″ Comforter
Price:RM105.00
Super Single Comforter Full Set+ 60″ x 80″Comforter.
Price:RM115.00
Queen Comforter Full Set+80″ x 90″ Comforter.
Price:RM120.00
King Comforter Full Set+90″ x 90″Comforter.
Price:RM140.00

(*Harga tidak termasuk POS)

Hubungi kami jika berminat.

YM id – kedaibestari
Sms – 019-2696917, 019-4231185

WOW!!!! GEMPAK HUJUNG TAHUN!!!!!
Bagi penggemar2 pereka fesyen terkemuka seperti
DIOR, CHANEL, COACH, FENDI, LV pula yg tentu tak asing lagi dlm rekaan pakaian, beg tangan dan sebagainya,
kini anda boleh memiliki pula set2 cadar yg menggunakan logo2 mereka di atas cadar alas tidur anda!!!
TAK PERCAYA..??? INI KENYATAAN..!!!!!! TEMPAH SEKARANG!!! LIMITED EDITION ONLY!!!!!!
(Harga rujuk kpd cadar bola di bwh ya)

LV (SOLD OUT)

FENDI (SOLD OUT)

COACH (SOLD OUT)

CHANEL (SOLD OUT)

DIOR (SELLING FAST)

(Harga rujuk kpd cadar bola di bwh ya)

BERITA BURUK 2010!!!!!
BEDSHEET LV & FENDI..HABISSSS!!!!

* P/S – Jika ada yg berminat nak wat pre-order utk LV ni, email kedaibestari@yahoo.com ya. Kami akan cuba kumpulkan seberapa byk permintaan dan berusaha memujuk pihak kilang utk restock hanya utk LV Bedsheet shj walaupun dah diberitahu tak ada restock. Of coz tempahan perlu berdeposit dan akan dipulangkan semula sekiranya usaha ini tidak mencapai kuantiti yg diperlukan. Pre order dibuka sehingga 15hb Jan 2010.
Harap maklum..

Senarai mereka yg berminat :-
1) Mas Yusniza – Queen Fullset
2) Mimie – Queen Fullset
3) Ayuni – Single, S/Single, Queen Fullset
4) Norlida – Queen Fullset
5) Harleen – Single Fullset (2 set)

6) Mimi Baharin – Queen Fullset
7) Cindy Lim – King Fullset
8) Fadzlina – Queen Fullset
9) Khalil – Single bedsheet
10) Halizawati – Queen Fullset
11)

TERKINI!!! kami bawakan kepada anda, penggemar2 pasukan bolasepak Liga Inggeris. Anda boleh dapatkan 4 pilihan paling TERHANGAT cadar2 pasukan pilihan anda. Kepada isteri2 yg tak suka bola tp sayangkan suami yg GILA BOLA, apa tunggu lagi???!!! Hadiahkan kepada yg tersayang tanda anda SPORTING sekali skala apa salahnya!!! (“,)
TERKINI!!! CADAR ARSENAL FULLSET WITH COMFORTER HABISSS!!! TQVM

SOLD OUT!!! SELLING FAST!!!!
SELLING FAST!!!!SELLING VERY FAST!!!

Sila contact saya utk memesan segera ya!!
HP – 019-2696917 …Email – kedaibestari@yahoo.com

Item Description & Pricing
Composition : 280 threads count tetron cotton remains fresh and wrinkle-free. Elastic on fitted sheet corner.

Single Bedsheet Set:
1 xFitted Sheet 36″ X 75″ X 5″
1 xPillow Case 18.5″ X 27″
1 xBolster Case 14″ x 44″
Price:RM40.00

Super Single Bedsheet Set:
1 xFitted Sheet 42″ X 75″ X 9″
1 xPillow Case, 1 xBolster Case
Price:RM46.00

Queen Bedsheet Set:
1 xFitted Sheet 60″ X 75″ X 9″
2 xPillow Case, 1 xBolster Case
Price: RM50.00

King Bedsheet Set:
1 xFitted Sheet 72″ X 75″ X 9″
2 xPillow Case, 1 xBolster Case
Price: RM60.00

Single comforter Full Set+60″ x 80″ Comforter
Price:RM105.00
Super Single Comforter Full Set+ 60″ x 80″Comforter.
Price:RM115.00
Queen Comforter Full Set+80″ x 90″ Comforter.
Price:RM120.00
King Comforter Full Set+90″ x 90″Comforter.
Price:RM140.00

Set ini di datangkan khusus utk saiz SINGLE dan SUPER SINGLE SAHAJA. Dengan variasi corak dan kaler yg diperbaharui, pasti memikat hati si manja anda demi keselesaan mereka. CUBALAH…. (280 threads count tetron cotton remains fresh and wrinkle-free)


Composition: 280 threads count tetron cotton remains fresh and wrinkle-free . Elastic on fitted sheet corner.
Single Bedsheet Set:
1 xFitted Sheet 36″ X 75″ X 5″
1 xPillow Case 18.5″ X 27″
1 xBolster Case 14″ x 44″
Price:RM70.00
Super Single Bedsheet set:
1 xFitted Sheet 42″ X 75″ X 9″
1 xPillow Case 18.5″ X 27″
1 xBolster Case 14″ x 44″
Price:RM80.00
Single Comforter Full Set:
Single Bedsheet+ 60″ x 80″ Comforter.
Price:RM140.00
Super Single Comforter Full Set:
Single Bedsheet+ 60″ x 80″ Comforter.
Price:RM150.00
(*Harga tidak termasuk POS)
Hubungi kami jika berminat.
YM id – kedaibestari
Sms – 019-2696917, 019-4231185

Ini adalah antara koleksi cadar-cadar terbaru, menarik, tertarik debomm! dan berkualiti pada harga yg ‘TERENDAH DI PASARAN SEUMPAMANYA’ yg semua org mampu membelinya. Apa kata cuba 1 set dan rasai kehangatan malam anda!!!

*SENARAI HARGA DI BAWAH SEKALI. JANGAN PENINGKAN KEPALA FIKIR PASAL POS KERANA SAYA BAGI ‘FREE POST’..!!!





Untuk yang bujang-bujang dan berjiwa funky tu, cadar di bawah mungkin kena dgn jiwa keranggian dan mood remaja anda. Hadiahkan set ini kepada pasangan anda, pasti tidur malamnya asyik terkenangkan dirimu..kerana dirimu begitu berharga..cewahhh..!!!

Di bawah ini pula adalah kesinambungan drpd koleksi pelbagai set-set cadar cartoon yg telah sedia ada di KedaiBestari. Namun berbeza sedikit krn di datangkan dgn kualiti yg lebih baik (rich cotton) tp pada harga yg dabomm!!!!..Hadiahkan pada anak2 anda tanda sebahagian drpd kasih & sayang anda yg tak berbelah bagi!!!


CADAR 100% COTTON

SENARAI HARGA ADALAH SEPERTI DI BAWAH DAN FREE POST LAJU

CADAR SAHAJA
SingleRM75 (1 pc Single Fitted sheet, 1 pc pillow case & 1 pc bolster case)36″ x75″ x10.5″ inci.
Super SingleRM80(1 pc Single Fitted sheet, 1 pc pillow case & 1 pc bolster case)42″ x 75″ x 10.5″ inci
QueenRM100(1 pc Queen Fitted sheet, 2 pc pillow case & 1 pc bolster case)60″ x 75″ x 10.5″ inci
KingRM105(1 pc King Fitted sheet, 2 pc pillow case & 1 pc bolster case)72″ x 75″ x 10.5″ inci

CADAR + COMFORTER
SingleRM175 (1 pc Single Fitted sheet, 1 pc pillow case & 1 pc bolster case + Comforter size 60″ x 80″
Super SingleRM180 (1 pc Single Fitted sheet, 1 pc pillow case & 1 pc bolster case + Comforter 60″ x 80″
QueenRM215 (1 pc Queen Fitted sheet, 2 pc pillow case & 1 pc bolster case + 1 comforter size 84″ x 84″
KingRM225 (1 pc King Fitted sheet, 2 pc pillow case & 1 pc bolster case + Comforter size 90″ x 95″

Hubungi kami jika berminat.
YM id – kedaibestari
Sms – 019-2696917, 019-4231185

Cadar-cadar dengan pelbagai corak menarik khusus untuk EKSPORT kini di jual untuk pasaran Malaysia. Kain jenis normal cotton. So soal kualiti sangat bagus dan sedap-sedap untuk tidur malam anda… (280 threads count tetron cotton remains fresh and wrinkle-free)









Item Description & Pricing
Composition : 280 threads count tetron cotton remains fresh and wrinkle-free. Elastic on fitted sheet corner.

Single Bedsheet Set:
1 xFitted Sheet 36″ X 75″ X 5″
1 xPillow Case 18.5″ X 27″
1 xBolster Case 14″ x 44″
Price:RM40.00

Super Single Bedsheet Set:
1 xFitted Sheet 42″ X 75″ X 9″
1 xPillow Case, 1 xBolster Case
Price:RM46.00

Queen Bedsheet Set:
1 xFitted Sheet 60″ X 75″ X 9″
2 xPillow Case, 1 xBolster Case
Price: RM50.00

King Bedsheet Set:
1 xFitted Sheet 72″ X 75″ X 9″
2 xPillow Case, 1 xBolster Case
Price: RM60.00

Single comforter Full Set+60″ x 80″ Comforter
Price:RM105.00
Super Single Comforter Full Set+ 60″ x 80″Comforter.
Price:RM115.00
Queen Comforter Full Set+80″ x 90″ Comforter.
Price:RM120.00
King Comforter Full Set+90″ x 90″Comforter.
Price:RM140.00

(*Harga tidak termasuk POS)

Hubungi kami jika berminat.

YM id – kedaibestari
Sms – 019-2696917, 019-4231185

Kini khas utk anda, kami tampilkan sekali lagi koleksi2 cadar berkualiti tinggi dengan corak2 yg lebih segar sesuai dgn gaya hidup moden masa kini. Sila klik pada gambar untuk tumbesaran kan gambar2 yg anda minat ya! (“,)