Latest Entries »

DIGITAL WALL CLOCK – ISLAMIC PRAYER TIME
BRAND NEW
SPECIFICATION :-
– MODE – ISLAMIC PRAYER TIME (5 SOLAT TIME)
– 2 COMBINATION LIGHTING BACKGROUND
– ADZAN ALARM FOR EACH CLOCK
– OPERATE WITH ELECTRIC
– SIZE : 2′ X 3′
– READY STOCK
RETAIL : RM250
NOW OFFER : RM200 excluding postage.
**Wholesale purchase are welcome!
Advertisements

RETAIL : RM254.00
NOW OFFER : RM200 + FREE POS

BRAND NEW – READY STOCK
STOCK CLEARENCE – 6 UNIT AVAILABLE ONLY
SO GRAB IT NOW!!!!!!!

SIZE – 33 1/2″ x 13″

SPEC :-
100 TIMBRES / 100 RHYTHMS
8 PERCUSSIONS
8 DEMONSTRATION SONGS
SINGLE FINGER / FINGERED CHORD
SUSTAIN / VIBRATO / SYNC FUNCTION
FILL-IN FUNCTION
RHYTHM PROGRAMING
RECORD / PLAYBACK
GUIDE MODE / ONE-KEY FUNCTION
32-LEVEL TEMPO CONTROL
16-GRED VOLUME ADJUSTABLE
SPEAKER OUTPUT

MICROPHONE AVAILABLE

KINDLY PLEASE CONTACT :-
019-2696917

kedaibestari@yahoo.com

test

Terhasil drpd material Thai Silk yg tampak eksklusif, dengan corak yg terbaru, pasti membuatkan anda lebih trendy menjalani hari2 indah sebagai bakal ibu..
Kain juga sgt lembut dan dihiasi sedikit manik2 dan berbutang 4 yg sangat menarik.

**Sila klik gambar utk melihat lebih jelas…


MAROON
HARGA PASARAN – RM100++
NOW OFFER – RM60 FREE POS DAFTAR


KELABU + BIRU
HARGA PASARAN – RM100++
NOW OFFER – RM60 FREE POS DAFTAR


COKLAT KEEMASAN
HARGA PASARAN – RM100++
NOW OFFER – RM60 FREE POS DAFTAR


LIGHT PURPLE
HARGA PASARAN – RM100++
NOW OFFER – RM60 FREE POS DAFTAR


Jubah maternity 100 % kain kapas yg dijamin tak panas dan mudah meresap peluh. Di datangkan dlm 2 corak yg menawan sama ada berpoket atau kosong. Tawaran harga OFFER sedang berlangsung. Dapatkan sekarang!!!

Sulaman pada leher dan kaki yg menampakkan kekemasan dan menarik.
Sila klik pada mana2 gambar utk lebih jelas..

HIJAU (POCKET)
HARGA PASARAN – RM80++
NOW – RM55.00 FREE POS DAFTAR


PINK (POCKET)
HARGA PASARAN – RM80++
NOW – RM55.00 FREE POS DAFTAR


PURPLE (POCKET)
HARGA PASARAN – RM80++
NOW – RM55.00 FREE POS DAFTAR


COKLAT (TANPA POCKET)
HARGA PASARAN – RM80++
NOW – RM50.00 FREE POS DAFTAR


PURPLE (TANPA POCKET)
HARGA PASARAN – RM80++
NOW – RM50.00 FREE POS DAFTAR


COKLAT ( TANPA POCKET )
HARGA PASARAN – RM80++
NOW – RM50.00 FREE POS DAFTAR


PINK (TANPA POCKET)
HARGA PASARAN – RM80++
NOW – RM50.00 FREE POS DAFTAR


OREN (TANPA POCKET)
HARGA PASARAN – RM80++
NOW – RM50.00 FREE POS DAFTAR

LAMPU GARAM KRISTAL

LAMPU KRISTAL GARAM bertindak sebagai ionizer semulajadi. Kebanyakan suasana hidup dan bekerja dikelilingi oleh TV, KOMPUTER, COPY MACHINE, PRINTER, MICROWAVE, AIR CONDITIONER dan lain2 lagi. Semua alat2 ini mengeluarkan ion-ion positif yg berlebihan ke dalam udara yg kita hirup setiap hari.

Kebaikannya :-
~ Memberi ketenangan
~ Membantu melegakan migrain, sakit kepala dan pening
~ Membantu mempercepatkan tahap pemulihan penyakit asma.
~ Membantu mengurangkan sebahagian besar bakteria di udara.
~ Sesuai utk yg susah tidur.
~ Mempengaruhi taham serotonim dlm darah
~ Meningkatkan tahap konsentrasi kerja.
~ Meneutral & mempertingkat kualiti udara.
~ Mengelakkan gangguan nyamuk & serangga kecil
~ Menghilangkan bau busuk asap rokok di kediaman.
~ Menambah tenaga apabila diletakkan di tempat strategik.

*KLIK SINI UTK MELIHAT PELBAGAI DESIGN LEBIH MENARIK SERTA HARGA.

HARGA – Kiri – 5~8 inci (termasuk tapak) – RM20.00
Tengah – 9~11 inci – RM30.00
Kanan – 12~14 inci – RM40.00

(Tidak termasuk kos pos. COD sekitar Putrajaya, Cyberjaya, Bangi, Kajang, Dengkil 2 unit ke atas shj)

GARAM HIMALAYA UTK MASAKAN

~ Mengandungi bahan utk meneutralkan segala masalah dalaman (kencing manis, darah tinggi, gout, resdung, lemah minda, dan lain2.
~ Digunakan sebagai perasa makanan & minuman.
~ Kaya dgn 84 mineral.
~ Menstabilkan darah & mengimbangi faktor PH darah.
~ Meningkatkan kadar oksigen dlm darah.
~ Membantu pembinaan sel-sel baru.

* Dinasihatkan mengambil setengah sudu kecil dgn air suam semasa perut kosong, setiap hari pagi dan malam.

Harga – RM6.00
(Tidak termasuk pos dan pos boleh pilih nak pakai pos apa)

GARAM HIMALAYA UTK MANDIAN/RENDAMAN

~ Menyegarkan kaki dari kebas2 & lenguh2.
~ Melancarkan perjalanan darah
~ Mengurangkan toksik, lemak atau kolesterol.
~ Membantu warga emas & pesakit kronik

Cara Guna :-
MANDIAN – Utk rendaman badan, masukkan 2 genggam garam ke dlm tab mandi dengan air secukupnya utk melarutkan dan biarkan selama lebih kurang 1 jam. Setelah garam larut, isikan air panas mengikut suhu badan.
RENDAMAN KAKI – Ambil 2 sudu besar garam dilarutkan ke dalam air panas setinggi 1 inci. Rendamkan kaki selama 30 minit.

“ANDA PASTI AKAN RASA KESEGARANNYA”

HARGA RM6.00
(Tidak termasuk kos pos)

WOW!!!! GEMPAK HUJUNG TAHUN!!!!!
Bagi penggemar2 pereka fesyen terkemuka seperti
DIOR, CHANEL, COACH, FENDI, LV pula yg tentu tak asing
lagi dlm rekaan pakaian, beg tangan dan sebagainya,kini anda boleh
memiliki pula set2 cadar yg menggunakan logo2 mereka di atas
cadar alas tidur anda!!!
TAK PERCAYA..??? INI KENYATAAN..!!!!!!
TEMPAH SEKARANG!!! LIMITED EDITION
ONLY!!!!!!



(Sila klik gambar utk lihat harga dan saiz)
BERITA BURUK TAHUN 2010!!!!!
BEDSHEET LV & FENDI..HABISSSS!!!!
* P/S – Jika ada yg berminat nak wat pre-order utk LV ni, email kedaibestari@yahoo.com atau komen je posting ni ya. Kami akan cuba kumpulkan seberapa byk permintaan dan berusaha request dgn pihak kilang utk restock hanya utk LV Bedsheet shj walaupun dah diberitahu tak ada restock. Of coz tempahan perlu berdeposit dan akan dipulangkan semula sekiranya usaha ini tidak mencapai kuantiti yg diperlukan. Pre order dibuka sehingga 15hb Jan 2010. Harap maklum..

Senarai mereka yg berminat :-
1) Mas Yusniza – Queen Fullset
2) Mimie – Queen Fullset
3) Ayuni – Single, S/Single, Queen Fullset
4) Norlida – Queen Fullset
5) Harleen – Single Fullset (2 set)
6) Mimi Baharin – Queen Fullset
7) Cindy Lim – King Fullset
8) Fadzlina – Queen Fullset
9) Khalil – Single bedsheet
10)Halizawati – Queen Fullset
11)
WOW!!!! GEMPAK HUJUNG TAHUN!!!!!
Bagi penggemar2 pereka fesyen terkemuka seperti
DIOR, CHANEL, COACH, FENDI, LV pula yg tentu tak asing lagi dlm rekaan pakaian, beg tangan dan sebagainya,
kini anda boleh memiliki pula set2 cadar yg menggunakan logo2 mereka di atas cadar alas tidur anda!!!
TAK PERCAYA..??? INI KENYATAAN..!!!!!! TEMPAH SEKARANG!!! LIMITED EDITION ONLY!!!!!!
(Harga rujuk kpd cadar bola di bwh ya)

LV (SOLD OUT)

FENDI (SOLD OUT)

COACH (SOLD OUT)

CHANEL (SOLD OUT)

DIOR (SELLING FAST)

(Harga rujuk kpd cadar bola di bwh ya)

BERITA BURUK 2010!!!!!
BEDSHEET LV & FENDI..HABISSSS!!!!

* P/S – Jika ada yg berminat nak wat pre-order utk LV ni, email kedaibestari@yahoo.com ya. Kami akan cuba kumpulkan seberapa byk permintaan dan berusaha memujuk pihak kilang utk restock hanya utk LV Bedsheet shj walaupun dah diberitahu tak ada restock. Of coz tempahan perlu berdeposit dan akan dipulangkan semula sekiranya usaha ini tidak mencapai kuantiti yg diperlukan. Pre order dibuka sehingga 15hb Jan 2010.
Harap maklum..

Senarai mereka yg berminat :-
1) Mas Yusniza – Queen Fullset
2) Mimie – Queen Fullset
3) Ayuni – Single, S/Single, Queen Fullset
4) Norlida – Queen Fullset
5) Harleen – Single Fullset (2 set)

6) Mimi Baharin – Queen Fullset
7) Cindy Lim – King Fullset
8) Fadzlina – Queen Fullset
9) Khalil – Single bedsheet
10) Halizawati – Queen Fullset
11)

Kraf Tangan drpd Tudung Saji

Ini adalah sebahagian drpd hasil yg boleh didapati dengan pelbagai corak dan warna. Sangat menarik utk digantung di dinding sebagai perhiasan kreatif dan unik!!!

~ Saiz – Tudung saji saiz kecil atau besar (bulat atau 4 segi)
~ corak – Berdasarkan sample atau pilihan pelanggan.
~ Harga – Bergantung pada saiz dan corak
~ Tempoh masa siap – 2 minggu termasuk penghantaran.
PRE-ORDER DIBUKA SEKARANG SEHINGGA 31 JAN 2010 !!!

Ini adalah sebahagian drpd hasil yg boleh didapati dengan pelbagai corak dan warna. Sangat menarik utk digantung di dinding sebagai perhiasan kreatif dan unik!!!
~ Saiz – Tudung saji saiz kecil atau besar (bulat atau 4 segi)
~ corak – Berdasarkan sample atau pilihan pelanggan.
~ Harga – Bergantung pada saiz dan corak
~ Tempoh masa siap – 2 minggu termasuk penghantaran.

PRE-ORDER DIBUKA SEKARANG SEHINGGA 31 DIS 2009 !!!